Wednesday, October 27, 2010

Terima Kasut ku SRR

Dear Readers,

Hoy, akuadamulut.blogspot kembali bercerita. Terima kasih kepada pembaca Tattamasi yang setia support aku dari dulu. Kini dengan rasa riang hati tak tentu pasal, aku tak sabar nak habiskan final yang riang gembira semester ni. Budak-budak class aku tercinta yang sangat-sangat happening, memang akan terpahat dalam ingatan. Even tho bermacam-macam pertelagahan berlaku, tapi kami tetap cool and unite! Next plan kami akan ke pulau pangkor directly after last paper maybe on 10th until 12th November. Hopefully jadilah.



And and, aku hari ini pun bertaman, terima kasih Syah Rizal atas sumbangan anda, terima kasut dan terima kasut sangat-sangat hehe. Can't wait to meet you this Friday!


Oh I ada hadiah untuk you. Kalau suka click like tau. Mesti you suka punya. NAH! Haha. Cayang Dia!


MMUUAAHH! terima kasut.

4 comments:

Syah Rizal said...

Gambar i macam baru bangun tidur. letak lah gambar lain.

Izzy said...

Sexy apa buat muka macam tu, hehe...Comelnya.

Syah Rizal said...

i xpaham apa you tulis

"sexy apa buat muka macam tu, hehe.Comelnya."

atau

"sesiapa buat muka macam tu, hehe.Comelnya."

LAWAK TAK I?

Izzy said...

hahahah lawak gila kau, hahahahahahhahakkkktuuiiii...i cakap "u sexy buat muka camtu" kan? kan? hehehe..

 
Template design by Izzy Adlina