Monday, May 10, 2010

Ini Bukan cerita Buang Bayi.

Dear Readers,

Memang mother's day memberi sejuta makna bagi semua anak-anak dan juga ibu-ibu. Tapi kau orang tak akan expect benda sedih yang boleh buat menangis bila terungkai satu pengorbanan seorang ibu di China. Aku tak reti nak cakap mandarin, so kau orang baca sendiri.




~ Apakah perasaan anak ini bila dewasa nanti? Sempatkah dia baca sms tu? Wondering. ~

10 comments:

cikcoket said...

uuh..shedeyynya:(

sayang makk sngt3!

~ar!eyko san~ said...

terharu nye bace..sob2 ='(

sophie said...

Terharu giler.. Kasih ibu..

nanad said...

waaaaa~
giler sedihh (laplap ingus) T_T

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh!! sungguh menyentuh perasaan citer ni..

semoga anak tu menjadi orang yang baik suatu hari nnt..

Izzy said...

terharu juga ni, tapi nak buat macam mana?

Arisa Mihashi said...

sedihnye.walopon lukisan tak lawa. tapi menyentuh perasaan.

Izzy said...

kan kan..hehe, lukisan tidak menjadi issue.lalalala......darah kaler merah tu yang mahal.

sayang said...

sedihnya ... minta izin copy letak kat facebook ya ..

Izzy said...

copy lerrr....

 
Template design by Izzy Adlina