Monday, May 3, 2010

Kau Ingat Kau Gay Kau Hot???????????????

Dear Readers,

Okay, aku terlalu "particular" dalam setiap sudut dimana manusia yang tak tahu mengenalpasti latar belakang jantina or in other words peeps who are not in a proper orientation. Which means, sang lelaki mahu bercinta dengan lelaki maka sang perempuan mahu bercinta dengan perempuan. Topic ini panas di argue and aku juga begitu. Aku ada tips bagi sesiapa majorly for a guy who have not recognized their orientation yet. Ini dah boleh dikatakan bodoh lah kiranya. Take a look at the picture below :



This is a funny story, last past sem i was really in a crush with some guy in my campus. I saw him during final exams at DRMM section 7. Ya biasalah, bukan sangap tetapi suka melihat. Correction disitu. Memang si gila ini mempunyai criteria yang aku sungguh suka, like i mentioned in my last post. Plus dia memakai spec oh kacaknya! I mean like i love to stalked him whenever i saw him. Ha, jejaka kau mesti tak ada blog aku so kau tak boleh baca yay! Whatsoever dude~




And the story bla bla bla, semalam! Masa aku tengok Liverpool versus Chelshit di WakDol bersama Shira, Fyfa, Topek and Azne, "terkengkang-kengkang" aku tengok si gila tu (and yes apa mereka buat kalau dah terkengkang-kengkang? Like Dumb Ass Yucks!) menggelabah taik pergi ke satu kereta Audi putih berapa series entah with some guy in short and ugly tapi kaya no wonder lah. Euuw! Aku pon tak rela kalau dah ***. Oh even Liv kalah but aku tak lah kisah sangat atleast Man U Shit tak menang title tak pasal-pasal.


Aksi yang melampau-lampau dia berdrama tengah-tengah jalan bermula dengan berpelukan, then hantar mamat cilakak ke kereta mewah bagai dengan romantika jahanam pulak depan mata aku. Then boleh pulak main-main rambut kat tingkap. Ish apa lagi memang gay! Aku terkedu dan hampir menangis melihat keadaan tersebut. Kau handsome bergaya kenapa lah kau gay. Aku tak kata aku nak kat kau tapi tolonglah weyh kau buat semua orang rasa sial bila kau berperangai macam lahanat babi bagai. Camon! If aku mention nama mamat ni, faculty apa, macam mana jenisnya, duduk mana, memang Blog aku jadi issue next sem sampai naik court sebab mengaibkan martabat Gay campus Damn! Okay kau pergi mampos sama spesies kau aku tak kira semoga kau selamat dunia akhirat. Ahh!

Final exams aku semester ni banyak dugaan. Accident lah, gaduh lah, semua macam babi celaka belaka. Aku memang tak puas hati dengan bulan April. Okay dah, got one more to go. Pasal jantan jahanam tu sekian Assalamualaikum dan kembali ke pangkal jalan. Chowness!


5 comments:

pijoe said...

nasib la pepijoe machoman... huh..

Izzy said...

macho ke?

Anonymous said...

hahaha..aq taw sape mamat 2!!!!

Anonymous said...

sapa weh...
bgtau r aku...
comfirm ku xkeco la...
aku n tukat jerk tau...
hheheheeh

nas said...

huhu...mmg rmai mamat2 ensem gay...sedeyh...sala guna anugerah ciptaan illahi...

 
Template design by Izzy Adlina