Tuesday, May 4, 2010

Dear rama-rama, AKU TAK SUKA KAU!

Dear Readers,


Tolong faham keadaan okay, biarpun apa kejadah orang nak mengata aku, lantak kau.Benda alah ini kalau orang yang suka dengan benda-benda yang macam agak-agak berkepak dan berkedip-kedip okay lah untuk menyukai binatang ini. Tapi tolonglah, aku dah cuba sedaya mampu untuk menyintai binatang ini tapi still merupakan satu benda yang "PALING AKU TAKUT" di atas muka Bumi ini. Bukan bermakna aku menyangkal kejadian Tuhan, tapi memang aku tak boleh ada kena-mengena or kait-mengait eventho melihat binatang ini pon aku tak boleh. Memang sounds Silly, but it is facts. Aku dah bagitahu awal-awal, so matikanlah niat kau orang nak menakut-nakut kan aku bagi present benda alah ni ke apa ke aku memang akan koma setahun.

Psst, Ada satu kes misteri yang tak ramai orang tahu, ada satu ketika aku terpaksa convoy ramai-ramai, berlaku satu propaganda. Cuba teka kemana sengal-sengal ni bawa aku? Yes correct! Taman rama-rama kau ada faham tak? Aku terpaksa follow disebabkan aku stuck and tak kenal sesiapa yang boleh bawak aku balik dan berambus dari tempat tu. At first, memang aku macam menggigil separuh tahi, then dia orang ni tak faham bahasa ke kenapa aku macam tu. Dipaksanya aku masuk dalam neraka tu. Shit! Aku histeria terjerit-jerit dalam taman tu tak nak macam semua orang pandang aku? Sesudah itu, AKU PENGSAN TAK SEDARKAN DIRI! And dibawa ke clinic, hello kau jurusan apa doctor kau nak gelak-gelak sedangkan aku tengah fobia pasal benda libas-libas tu! Ada juga yang kena hempuk ke bontot gajah kang! Eii!

"Eiii, gila ke apa budak ni, macam haram je terjerit-jerit macam Bitch."

Weyh, kau orang tak geli tengok benda tu, dah lah bersayap nipis and melibas-libas. EEEEEEEEEEEEEeeeee! Weyh, aku memang dah tak boleh tengok benda ini. Kau memang lah "poser" acah-acah berani boleh pegang la cium la, kau tak tahu effect or kesan rama-rama ni. Beracun! I don't care how so much beautiful u are my dear butterfly, i will not and will never fall in love with you. Aku pelik macam mana orang boleh main-main lagi dengan rama-rama? Kau orang tak pelik ke weyh? Shadap!

"Even diberi Ringgit Malaysia ke Dolar ke, I'll say no! Chow!"




5 comments:

~ar!eyko san~ said...

hahahahahahaha..gler r..smpai pengsan..i lurve butterfly la babe..kte xsme.tp cter ni mmg kelakar nk mati..hahahaha..nk gelak lg blh x?hahahaahaha

Izzy said...

ary mmg jahat.

Anonymous said...

bufday mu kawe bg butterfly k...hahahaha

nanad said...

ohho..begituh ceritanya..hehe..
suke rerame tapi kadang2 geli jugak bile benda tuh terbang2 dekat2..huhu

Fafa said...

Hahaha.. kita sama, tak suka rama2. X)

 
Template design by Izzy Adlina