Thursday, May 20, 2010

Si Ibu Memakan Anak Sendiri!

Dear Readers,

Kalau selalu orang dengar issue "haruan makan anak" khas sekali ditujukan kepada si bapa merogol anak sendiri kan, tapi basically on topics, bila si ibu pula memakan anak nak panggil apa? Jaws makan buaya? Babi makan harimau? Okay aku tak focus.

Kejadian yang berlaku dibawah ini adalah melibatkan seorang ibu yang macam binatang perangai memakan anak sendiri. Tanpa belas kasihan, sanggup disembelih anak itu dan direbus untuk dibuat santapan. Apa kejadah? Ini berlaku di Nepal. Maybe si ibu tak tahan lapar. Gawd, I'm really sad :(







7 comments:

nas said...

ya Allah...kejamnyer manusia tu...anak masih kecil...xknl duni a agy....what happen aa???? karang ak blasah karang!!! isk3,,,

afifahadit said...

heeeeeeeeeeeee...gli la ak..
mne ko dpt sume ni??
diorg ni xde agame kot..euuuwwww

~ar!eyko san~ said...

iskk..gler vavi kejam mak bdk ni..cian nye..

farah ashikin said...

nak pengsan aku tgk..

Mr Rulez said...

aduh..nk pengsan tengok..tak sanggup nak tgk ag..(;

Anonymous said...

sedap nye

Whitey Mommy said...

memang kejam sangat2...ibu tu memang patut kena bunh!!! huhuhu sedih la saya...

 
Template design by Izzy Adlina