Sunday, July 18, 2010

The apple of my eyes :)

Dear Readers,

Hello peeps, What a SUNS day! Aku bangun dalam agak-agak pukul 2pm lah juga, seronok melayan mimpi yang indah tadi sampai subuh pun tertinggal. Well as usual, motif aku tulis sesuatu entry adalah regarding to my daily shits.

Hari ini macam rajin gila nak baca blog-blog unknown and mostly aku baca blog dari para-para ibu yang basically blog dia orang mengenai anak sendiri. Korang, aku rasa macam serious nak anak sendiri sekarang. Sometimes, bila jalan sorang-sorang dekat tempat yang gelap aku wished dapat jumpa bayi terbuang dalam bakul ke whatever lah, so that aku boleh ambil budak itu bawa balik ke rumah and aku jaga dia sampai besar, biarlah berBIN/BINTI kan nama aku. Macam tu sekali aku nak benda tu terjadi. Urghhh! Desperate gila!

A children for a pair of married couple for me, the apple of my eyes, bagi satu sinaran dalam rumah tangga, tapi kenapa masih ada kes mendera anak lagi-lagi mengenai pembuangan anak? Kepala hotak berjambul dia orang tak reti berfikiran seperti manusia agaknya.

Dari dia orang buang baik bagi aku, pada sesiapa readers yang ada intention nak buang anak sendiri akibat seks luar nikah yang sendiri bodoh terlanjur buat, tolong lah contact aku thru email ke, or call ke, or just leave a comments bagi dekat aku lagi bagus, biar aku yang tanggung dia orang kalau dah berperangai binatang sangat kan.

Ini picture dua anak sedara aku yang sangat cute, Adi and Iman dengan Pak Lang Wan dia alololololo, rindu dekat dia orang (T_____T)





Itu saja buat kali ini, nanti ada apa-apa issue aku tulis lagi, toodles!


No comments:

 
Template design by Izzy Adlina