Wednesday, October 27, 2010

Okay

Dear Readers,

Kepala makin memberontak nak pecah, no one's care pity me. Tak ada orang risau kat aku ke? Mentang-mentang ibu tak ada, makan pun tak terjaga, ingatlah betapa pentingnya peranan seorang ibu, tanpa ibu aku mati.

Now i feel so much released about what i wonder about, it is just a small things to worry and die for it. Just go with the flow, jaga perasaan orang, be gentle to people around me and perhaps, Karma will treat you nicely. That's it no words just move on.

And maybe aku kena start mandi wajib, dah melebih-lebih pula kau cuti kan perempuan yang happy period datang ni. Ngeng!

Tomorrow i have to seat for test 2 Marhani's subject and and i can't wait for tomorrow, petang lepak dengan Qin kesayangan and pontianaks. Wow, what a beautiful lepak's life i have here, kalau aku billionaire mesti aku tak duduk rumah kan. Hari-hari pergi seremban. :p



1 comment:

Nasir Bravo said...

haha,,nak jadi billion are gak ler
Elitebook Nak DiJual

 
Template design by Izzy Adlina