Sunday, April 18, 2010

I'm Dying! Mati lah aku weyh!

Dear readers,

Termasuk ni dah 2 kali aku post and delete sebab so confuse to state statement yang sesuai. Aduh.
Tak kisah lah. Apa dah jadi ni weyh kalau aku nyanyi lagu Rossa - Aku bukan untukmu????

Disini ada tiga perkara yang paling paling aku nak cakap. First ! Honest confession here which i am so so so Jealous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yes i'm jealous! Jealous aarrgghhhh!!!!!!!!!!!!! Dah dah tak perlu lah kot kau nak jealous macam Semua benda kau nak kan. Selalu gak aku ni pesan kat orang, Peluang hanya datang sekali. Once kau ignore dia dulu, then kenapa nak terhegeh balik. Let he Move on. Get a new life. But yang paling aku tak boleh terima sebab kenapa mesti "Dia". Okay this guy yang aku cakap ni please take note, bukan budak class aku, bukan budak tempat kerja aku and bukan juga jiran aku terima kasih. Kau dah boleh tidur!

Second! I'm feeling sooooooooo Frustrated! Kau boleh paham tak apa pasal aku macam ni weyh, Biar lah dia move on with anybody like u care before???? Now why u being so fucking jealous and annoys everyone here Izzy! Okay okay relax tarik nafas jangan exhale biar aku mati. And I'm dying. Imma dead meat!





And Lastly, The moment when it comes to regretful apa kau nak buat bila nasi dah jadi bubur. Tapi i should move on and stand alone watching you from behind and pray for your happiness and hopefully deeply in your heart u will say " Oh aku lagi rasa bahagia bila aku dengan Izzy sebenarnya"... wakaka..perasan! You? Do you regret anything? If I regret anything, it’s that I let other people dictate what I thought about the world for too long. I probably still do that a littlebut I wish I’d wised up years earlier and stopped gauging others’ reactions before I had my own.


Bapak ah! Bapak KAu! Time hujan-hujan camni memang layan lah kan nak berdrama perasaan bagai. Okay biar aku story lah, the story begins with the unintended guy name ________.Bukan nama sebenar.BABI KAU.

Bla bla bla,cinta kami tidak kesampaian sebab si gila tu mainkan perasaan aku! Aku siap Break dengan BALAK aku lagi sebab kau. Kau boleh reject? Bukan lah direject since on that point of time dia dah ada gf. What do you expect? Dia bagi harapan kat aku doh! Harapan tahik punya!Tolong cik, saya bukan perasan tapi memang saya dah lukakan perasaan saya sendiri time tu. MAIN TARIK TALI! Sorry gang memang aku nak romantica flavour sekarang pedulik apa orang nak cakap masih dalam kesentapan! Actually bukan nak share sangat pon sebab korang bukan nak tahu sangat pon cuma nak express something.

"Urrgghhh! Dulu kau main abang-abang angkat, sekarang kau yang terangkat!"

Okay the end by Me. =)


4 comments:

FAIRUZ said...

mcam aku knal je mamat nie..
hahahaha..

Izzy said...

kau memang tak kenal...sumpah.

Anonymous said...

yaa...ak knl...

Izzy said...

erm

 
Template design by Izzy Adlina