Wednesday, June 9, 2010

Kesian si Sundal ni. (T.T)

Dear Sundal,

Jangan
buat aku mengeluarkan kata kata macam anak pantat busuk. Sumpah aku rasa macam nak tembak dari jauh macam gaya dalam cerita Wanted ataupun tikam seribu kali tidak henti henti. Aku dah tak ambil peduli pasal hidup kau lah perempuan sundal jadi kenapa kau masih hipokrit dengan aku macam lubang pantat busuk yang kena fuck hari hari tak pernah basuh (oh god, I don't even want to know how that smells)? Ha? Kau gunakan aku kan? Konon friends forever lah kan? Tapi macam pantat bila everything's change? Wateheck buddy?

Apa yang kau tak puas hati sangat dengan aku? Pasal aku lagi cantik dari kau kan? Pasal aku hebat seratus kali ganda dari kau kan? Sebab aku lagi pandai kan? Sebab aku ada life kan? Sebab kau tu dah makin hodoh, betul tak? Pantat kau pun dah rabak kan? Kau jealous sebab aku virgin lagi kan? Wey aku announce kat orang ramai pun, sebab aku berani cakap aku bersih, kau takut-takut? Gotcha Bodoh.

Ada hati nak cakap aku gemuk. Wei, zaman dah berubah, dunia dah maju, orang sekarang tak mainlah kutuk orang guna ayat gemuk gemuk. Kalau gemuk boleh kurus tapi kalau hodoh tu selama lamanya hodoh and kalau dah muka hitam takkan jadi putih (unless you do plastic surgery) also kalau dah rabak, memang tetap rabak, takkan ada balik virgin kau tu, Kesian suami kau. Oh lupa kesian kau Bodoh. Mesti life kau miserable gila kan? Itu yang kau nak buat tahi dekat aku ni, ish ish ish. Kan aku sudah cakap, KESIAN SI SUNDAL NI.



6 comments:

Anonymous said...

let her be. people change. u should have known that.
btw, i dont think you have an attitude. at all

Iffz Shizz said...

aku pun pernah dipanggil gemuk. dan aku sangatlah sedih dan pissed off at the same time.

aku rasa ramai orang jeles dengan orang gemuk ni.

Izzy said...

oh thanks for the respons, i don't think you have too honey, tak berani tunjuk nama ke? kejap, ku terasa ke? perempuan sundal yang aku cakap ni, kalau kau orangnya, good la, hope kau sedar apa yang kau dah buat bangang. Get a life, wow!

iffah : gemuk boleh kurus sejuta lagi cntik weh, keep this in mind honey.

budak_sempoi! said...

weh kowg,,dari korg dok gaduh2 lagu nie bek dok baca fatihah untuk rakyat gaza nuh dapat gak pahala

Anonymous said...

Bawak mengucap, ape pun yg kiter cakap pasal org, jangan esok berbalik pada diri sndiri yang.

Izzy said...

oh okay, saya sentiasa menjaga maruah dan martabat diri, satu-satunya pride and mahkota yang saya ada akan sentiasa dijaga, jgn risau, saya tidak pernah lupa, saya jalani hidup social berbatas, dah get used dgn ramai jenis org, tapi saya tahu menilai buruk baik, thanks for the advice, i'll prove it.

 
Template design by Izzy Adlina