Friday, June 11, 2010

TAHAN GELAK DENGAN ORANG YANG TERMAKAN CILI, erm terasa pedas yea? Padan Muka.

Sibuk suruh aku cermin diri, kau dah cermin ke?

Sibuk suruh aku get a life, life kau horrible kan?

Sibuk comment blog aku, nama takut nak tunjuk?

Sini-sini, aku ada Facebook, boleh Pop chat, mintak number phone aku, kita jumpa ada berani?

Aku excited sangat ni.

Eh, aku cakap pasal orang lain, oh maybe kau orang lain tu. (LOSER)

AWWWW!


1 comment:

~ar!eyko san~ said...

nape ni?cm best je?nk tau nk tau

 
Template design by Izzy Adlina